Alientech je talijanska tvrtka koja od 1991. godine provodi poboljšanja u području optimizacije centralnih motornih jedinica za osobna, gospodarska  i trkaća vozila.
Zahvaljujući alatima i softverima razvijenim od strane visoko kvalificiranih inženjera tima, danas je Alientech postala jedna od referentnih točaka u chiptuning sektoru.

ECM TITANIUM

Razvijen od strane Alientech-a, ECM TITANIUM je softver koji vam omogućuje interpretciju datoteka pohranjenih u ECU-u, jednostavno, točno, samostalno i uz veliku pouzdanost. Koristeći drivere možete lako pronaći glavne mape pohranjene unutar datoteke te povećati učinkovitost motora ili jednostavno smanjiti potrošnju goriva. USB Titanium je revolucionarni uređaj koji radi na bilo kojem računalu bez instaliranja softwarea. Nakon umetanja ključa u nekoliko sekundi ECM Titanium se pokreće i zahvaljujući 8 GB memorije, uvijek ćete imati sa sobom svoje izvorne i modificirane datoteke te mogućnost skidanja drivera s Alientech baze podataka.

KESS v2

KESS v2 omogućuje čitanje i pisanje ECU-a  automobila, motocikala, kamiona, traktora i brodova jednostavnim povezivanjem na dijagnostički priključak.

 

KESSv2 Master

Master verzija alata Vam omogućuje potpuni pristup datotekama u ECU jedinici. Jednom očitana i izmjenjena datoteka lako se može KESSv2 uređajem upisati (flashati) natrag u OEM ECU. Mogućnosti master verzije su:

 • Prepoznaje vozilo na koje ste spojeni
 • Prati napon akumulatora
 • Sprema izvorne kodove injektora vozila, kad god postoji opasnost od gubitka informacija
 • Provjerava i briše sve DTC u ECU-u
 • Automatski Cheksum
 • Pisanje na flash će se ostvariti čak i u slučaju grešaka na Vašem računalu.
 • Mogućnost restorea u slučaju pogreške

KESSv2 Slave

Slave verzija alata će vam omogućiti da razvijete mrežu suradnika omogućujući vam da napravite prve korake u chiptuning svijetu. Slave alat može:

 • Čitati i pisati datoteke
 • Čitanje i pisanje je lako s našim “korak po korak” softverskim uputstvima; sva ažuriranja softvera su automatska svaki put kada pokrenete svoj alat.
 • Postignite značajne rezultate u svom radu, pri tome uštedite vrijeme i izbjegnite pogrešake.

K-TAG

Univerzalni ECU interface

K-tag se koristi za čitanje i pisanje ECU-a na stolu: Svakom od mikroprocesora, EEPROM-a i flash memorije može se pristupiti spajanjem alata na ECU matičnu ploču.
K-TAG je moćan alat koji omogućuje čitanje i pisanje ECU-a  automobila, motocikala, kamiona, poljoprivrednih vozila kao i pomorskih vozila.

K-TAG Master

 • Kvalitetno sučelje, fleksibilano i lako prilagodljivo vašim potrebama
 • Kompatibilan s većinom vozila, u mogućnosti je raditi s 8, 16 i 32 bitnim mikroprocesorima
 • Automatsko ažuriranje naših online priručnika koji nude korak-po-korak uputstva i slike za spajanje na ECU jedinice
 • Backup i Restore opcija
 • Čitanje i pisanje individualnih komponenti procesora, EEPROM-a i flash memorija
 • Uklanjanje zaštite pisanja kako bi se omogućilo programiranje putem OBD-a

 

K-TAG Slave

Slave verzija alata omogućuje vam da se vezani za MASTER alat dijeljeći informacije privatno korištenjem jedinstvene enkripcije za svaki master alat.
Ako želite razviti tuning mrežu u kojoj će Vaš master upravljati opskrbom datoteka slaveovima; ili ako želite imati slave koji je spojen na postojeću mrežu mastera; Bilo kako bilo, Alientech alati omogućuju fleksibilnost i rast vašeg poslovanja.
Osim novih protokola, svi Slave uređaji imaju sva poboljšanja master alata.

POWERGATE

Upoznajte Vaš osobni OBD programer
Najnapredniji alat za reprogram ECU-a koji možete naći za automobile, kamione, poljoprivredna vozila, kao i pomorska vozila. Čitanje i pisanje je jednostavno i intuitivno.

Jedini uređaj veličine dlana opremljen sa zaslonom osjetljivim na dodir sa sposobnošću prilagođavanja alata potrebama Vaše tvrtke. Powergate3 vam daje mogućnost čitanja i višestrukog reprogramiranja ECU-a vozila.
Zaslon osjetljiv na dodir pruža intuitivno korak-po-korak uputstvo koji će dati Vašem klijentu povjerenje i sigurnost da posjeduje najmoćniji alat ove industrije na dohvat ruke. Povećana memorija omogućava do 5 različitih pohranjenih programa istovremeno.